Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

God løbeteknik hjælper løber med ledproblemer

Lottes historie er en solstrålehistorie. Og den er et eksempel på, at hvis man bruger sin krop naturligt, vil den reagere naturligt - og i nogle tilfælde starte en proces, der overstiger de mest optimistiske forventninger.

Lotte lider af leddegigt og forfodsnedfald, og hun kunne til sin store frustration ikke længere løbe uden store smerter. 

Jeg tilbød at hjælpe hende. Måske kunne en mere skånsom løbeteknik gøre en forskel?

Vi mødtes en sen eftermiddag, og Lotte mødte op i sine løbesko og almindelige hverdagstøj. Jeg skulle bare bruge en kort videooptagelse med hendes løb, så det gik fint i jeans og løbesko.

Lotte løb hverken værre eller bedre, end de fleste løbere gør. Min vurdering var, at hun absolut ville kunne skåne sig selv ved at ændre med måden, hun løber på.

Jeg forklarede Lotte kort om principperne for god løbeteknik, og introducerede nogle grundlæggende teknikøvelser for at se, hvordan Lottes fødder reagerede. Og det viste sig, at Lotte ikke oplevede ubehag ved øvelserne. Tværtimod.

Ugen efter modtog jeg denne tankevækkende tilbagemelding fra Lotte:

 

Hej Jesper.

Tak for dine løbetips til den mørke vintertid.
Der er nu kun gået 1 uge, siden vi mødtes - og jeg har lyst til at fortælle, at jeg allerede nu oplever effekten af "det lidt", jeg gør anderledes, som intet mindre end et mirakel!

Jeg har de sidste mange år vænnet mig til at have lidt ondt i fødderne hele tiden - på enkelte dage har jeg så ondt, at jeg dårligt kan gå rundt på mit arbejde - og det på trods af specielle sko og fine indlæg skræddersyede til mig. Jeg har også vænnet mig til, at løb udenfor som i "gamle dage" er udelukket for mig, da belastningen er for hård for mine fødder. Jeg har vænnet mig til at få kortison indsprøjtninger i tæernes grundled oftere og oftere p.g.a. inflamationer. Og jeg plejer aldrig at kunne gå rundt i strømpefødder eller bare tæer herhjemme, da det simpelthen gør for ondt og går for langsomt.

Med kun 3 x træning på løbebånd med den nye løbestil, hvor jeg bare koncentrerer mig om at løfte foden op under mig, og hvor jeg faktisk har øget tiden, jeg løber i - har jeg ingen smerter efter løbet. Det plejer jeg at have. Jeg har kun en behagelig snurrende varme i begge fødder. Jeg har ingen smerter eller ubehag, når jeg går almindeligt rundt i min hverdag - ej heller på arbejde, og jeg kan gå lidt rundt i strømpefødder og bare tæer her hjemme.

Det er kun en uge, vi snakker om her. Jeg er simpelt hen så taknemlig over at have fået denne viden, og jeg kan kun tro på, at det bliver bedre, som tiden går, når der allerede nu er sket så meget. Løbeteknikken giver mig ikke "bare" min løbetræning tilbage - med alt det gode, jeg får ud af det - men det giver mig også en langt bedre hverdag, hvor jeg ikke skal døje med smerter hele tiden, og hvor jeg sandsynligvis kan reducere eller helt undvære kortison indsprøjtninger.

Det fortæller mig naturligvis også, hvor hårdt det er for mine fødder at løbetræne - i hvert fald, som jeg har løbetrænet de første 53 år af mit liv.

Jeg synes bare, du skulle have lidt feedback på jeres træningsteknik, så I også ved, at folk med ledproblemer/-sygdomme også vil kunne få stor glæde af den.

Vh Lotte


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER