Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Kurser og workshops

Vi tilbyder en række kurser til dig og dine kolleger, venner eller klubkammerater. For tiden spreder vi løbeglæde med disse kurser og workshops - men har du særlige ønsker - fx barfodsløb, bakketeknik eller andet - kan vi sagtens skræddersy et arrangement til dig:

LøbLet-eneundervisning
Få optimalt udbytte af din træning ved at fokusere på din løbeteknik. Grundlæggende løbeteori med udgangspunkt i Pose Running, videoanalyse af dit løb, masser af teknikøvelser, der vil forbedre din løbeøkonomi, skåne kroppen og give dig mere fart i benene. Varighed: 1,5 time.
 
LøbLet-opfølgning
Hvilke fremskridt har du gjort siden sidst? Trænger din løbestil til et nyt tjek? Individuel opfølgning er et tilbud til løbere, der allerede har været på en af vores workshops eller har fået ene-undervisning. Har du modtaget undervisning hos en af vores kolleger, er du også velkommen til at få et par friske øjne på din stil. Varighed: 50 minutter.
 
Firmaworkshop
Denne workshop foregår typisk en hverdag efter arbejdstid på din egen arbejdsplads. Vi kalder det en firmaworkshop, da den er meget populær blandt firmaer, hvor medarbejderne motionerer sammen. Workshoppen kan sagtens anvendes i andre steder, fx sportsklubber og foreninger. Varighed: 2 timer.

 

 


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER